az átvizsgálás AJÁNDÉK olajcseréhez
Mobil1olajcsere10990min web

Kapcsolat SDS Autó
Gumi- & Autószerviz,
Opel gyorsszerviz

Budapest XV., Szerencs u. 91-93.
Telefon: +36(1)306-4552
              +36(1)383-1819
Mobil:   +36(20)94-54-675
E-mail: info@sdsauto.hu

Élettartam garancia minden fékbetétre és fékpofára - SDS Autó, Gumi- & Autószerviz
 

Élettartam garancia fékbetétre, fékpofára

Különleges élettartam garanciát nyújtunk, amivel biztosíthatja azt, hogy a féke mindig megfelelően működjön:

elettartam garanciaAz SDS Autó az általa forgalmazott és beszerelt fékbetétre és fékpofára élettartam garanciát biztosít. Ez nem azt jelenti, hogy örök életű alkatrészeket értékesítünk. Hanem azt, hogy a fékbetétet vagy fékpofát díjtalanul (munkadíj és anyagár felszámolása nélkül) javítjuk, cseréljük.
Ha fékbetétet, fékpofát szereltet be az SDS Autónál, úgy addig, ameddig a kocsit használja, ezekre az alkatrészekre Önnek többé nincs kiadása.

Az SDS Autó bármilyen garanciális igény felmerülésekor először teljes körű ingyenes átvizsgálást végez. Az átvizsgálás eredményeként díjtalanul megjavítjuk, vagy kicseréljük a hibás fékbetétet és fékpofát. Abban az esetben is elvégezzük a cserét, ha nem hibásak, csak kopottak.

Élettartam garancia érvényessége

Csak akkor cserélünk garanciában fékbetétet és fékpofát, ha a cserével kifogástalan állapotba kerül a fékrendszer. Tehát ha a fékrendszer kifogástalan működéséhez további alkatrészek cseréje is szükséges, ezeket a cseréket is el kell végeznünk.
A kínált garancia csak személygépkocsikra érvényes, kivéve a kereskedelmi használatú, és a sporttevékenységet folytató autókat.
Addig érvényes az élettartam garancia, ameddig az autó az ügyfelünk tulajdonában van. Ha az autót eladja, vagy ha a féket máshol javíttatja, szintén megszűnik az érvényessége.

Féktárcsa, Fékbetét, Fékpofa

fék javítás ... első fékbetét csere ... hátsó fékbetét csere ... féktárcsa csere ... fék szerviz

Az SDS AutóKwik Fit GUMI- ÉS AUTÓSZERVIZ-HÁLÓZAT TAGJA

A fékbetét, fékpofa garanciavállalás kezdete: 2017.09.19.